Shopping Cart
Shopping Cart
Free Shipping on orders over 300 Euro
Free Shipping on orders over 300 Euro

Searching using filters ...

Product filters
Culoare
Marime
Marime Tricou
Producator

GENUNCHIERE ALPINSTARS SX-1 OFFROAD NEGRU/ANTRACIT

 
 
 
 
 
Price with VAT: 112.53
On stock: No
Delivery in 2-4 days

RemoveAdd
Product code: 2704-0450
Manufacturer: Alpinestars
Product nameCuloareMarimeOn stockPrice
1.ALPINSTARS MX GENUNCHIERE SX-1 OFFROAD NEGRU/ANTRACIT L/XL
Product code: 2704-0450
NEGRU/ANTRACITL/XLNo
112.53 EUR
2.ALPINSTARS MX GENUNCHIERE SX-1 OFFROAD NEGRU/ANTRACIT S/M
Product code: 2704-0449
NEGRU/ANTRACITS/MNo
112.53 EUR
 
Detail
Protecție extrem de ușoară la genunchi, cu o suprafață mare de protecție pentru pilotii care caută cea mai respirabilă și ușoară soluție pe toate stilurile de condus. Cadrele superioare și inferioare sunt construite dintr-un amestec de materiale polimerice de înaltă performanță pentru niveluri optimizate de flexibilitate și rezistență, precum și proprietăți excelente de economisire a greutății. Plăcile de protecție polimerice sunt perforate strategic pentru o respirabilitate maximă și ventilația aerului. Sistemul de angrenaje cu balama cu pivot integrat urmărește mișcarea naturală a genunchiului și păstrează protecția bine poziționată la toate mișcările. Cadru extins superior pentru o protecție sporită a coapsei, fără a compromite mobilitatea.r. Cupa Patella construită din cupă de genunchi din spumă PU viscoelastică absorbantă de energie, certificată CE de tip A. Cupa Patella este susținută de o căptușire moale, pentru o potrivire adaptivă și ochiuri de aer respirabile, pentru ventilație și confort. Țesătură cu înaltă rezistentă la abraziune, cu o structură de cadru TPU supra-injectată pe zona centrală a cupei genunchiului exterior pentru a îmbunătăți performanțele de impact.  Cadrele sunt asimetrice și prezintă un design subțire, ergonomic, pentru confort și performanță. Sisteme de închidere cu bandă dublă Velcro și TPR pentru o intrare ușoară și o adaptare personalizată și sigură. Curelele sunt dotate cu antreprenor pentru confort optim și flux de aer. Disponibil în dimensiuni S / M, L / XL și 2XL

  • Extremely lightweight knee protection with large protective area for riders looking for most breathable and lightweight solution on all riding styles.
  • Upper and lower frames are constructed from a high performance polymeric material blend for optimized levels of flexibility and strength as well as excellent weight saving properties.
  • Polymer protector plates are strategically perforated for maximum breathability and air ventilation.
  • The shell integrated dual pivot hinge gear system follows the natural movement of the knee and keeps guard well positioned at all movements.
  • Upper extended frame for increased thigh protection without compromising mobility.
  • Innovative patella construction features 'floating' protection cup for continuous coverage and mobility regardless of leg position.
  • Patella cup constructed from energy absorbing viscoelastic PU foam knee cup that is CE certified to Type A.
  • Patella cup is backed by soft padding for adaptive fit and breathable air mesh for ventilation and comfort.
  • High abrasion resistant fabric with an over injected TPU frame structure on outer central knee-cup area to improve the impact performances.
  • Thermoformed foam backing for excellent comfort against the skin.
  • Frames are asymmetrical and feature a slim, ergonomic design for comfort and performance fit.
  • Velcro and TPR dual strap closure systems for easy in and out and a personalized, safe fit.
  • Straps feature airprene for optimized comfort and airflow.
  • Available in sizes S/M, L/XL, and 2XL

Your Review

Other products in this category

Most visited