Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit la comenzile peste: 300 RON persoane fizice, 900 RON dealeri
Transport gratuit la comenzile peste: 300 RON persoane fizice, 900 RON dealeri

Căutare după marcă și model

Filtre produse
Culoare
Marime
Marime Pantaloni
Producator

PANTALONI SHOT MX/AEROLITE OPTICA MINT/ORANGE 2018

 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 745.27 409.9 lei
Economisiți: 335.37 lei (-45%)
Stoc: No
Delivery in 2-4 days
Greutate: 0.6 kg

RemoveAdd
Cod produs: A0D-11A1-A02-36
Producător: SHOT
Caracteristici produs
Marime Pantaloni: 36

PANTALONI MOTO SHOT MX/AEROLITE OPTICA : Mint - Orange

Gama Aerolite Optica  este conceputa pentru perfomanta optima si o pozitie de pilotaj intuitiva in regim de cursa. Shot Race Gear studiaza continuu nevoile pilotilor lor si transpun toate informatiile obtinute pentru a imbunatati pana si cele mai mici detalii ale echipamentelor moto. Astfel, pantalonii moto din gama Aerolite Optica nu sunt doar foarte confortabili, ci si foarte usori si rezistenti.

 

Shot Race Gear a lansat linia de produse pentru sezonul 2018. Aceasta include echipamente moto de inalta performanta, cu o greutate redusa, intr-o gama variata de stiluri si culori. Daca unele modele vi se par cunoscute, se datoreaza faptului ca Shot Race Gear este purtat de echipa de uzina Rockstar Husqvarna, printre care Thomas Covington in MXGP, Alfredo Gomez si Graham Jarvis in hard enduro, pilot care – nu-i asa? – nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Pantalonii moto SHOT MX/AEROLITE OPTICA : Mint - Orange

Gama Aerolite Optica  este conceputa pentru perfomanta optima si o pozitie de pilotaj intuitiva in regim de cursa. Shot Race Gear studiaza continuu nevoile pilotilor lor si transpun toate informatiile obtinute pentru a imbunatati pana si cele mai mici detalii ale echipamentelor. Astfel, pantalonii din gama Aerolite Optica nu sunt doar foarte confortabili, ci si foarte usori si rezistenti.

Pantalonii moto Aerolite Optica 2018 au zona interioara a coapselor din spandex si panouri de ventilatie perforate cu laser, ce permit o circulatie optima a aerului.

Utilizarea precisa a materialelor flexibile – de exemplu la genunchi si la spate -  si folosirea unor materiale mai rezistente acolo unde este nevoie (de exemplu panouri din piele rezistente la caldura si abraziune si intarituri din spuma), garanteaza o potrivire perfecta si durabilitate.

Pilotii vor aprecia de asemenea curelusa micrometrica ajustabila si fermoarul anti-noroi.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse