Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit la comenzile peste: 300 RON persoane fizice, 900 RON dealeri
Transport gratuit la comenzile peste: 300 RON persoane fizice, 900 RON dealeri

Căutare după marcă și model

Filtre produse
An de fabricatie
Producator

Anvelopa Fata  MOTOZ  -  110/80-19 TRACTIONATOR GPS 59T TL 

 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 727 lei
Stoc: No
Delivery in 2-4 days

RemoveAdd
Cod produs: TGPS1108019
Producător: MOTOZ
Caracteristici produs
Dimensiune Janta: 19
Inaltime Anvelopa: 80
Latime Anvelopa: 110

Anvelopa Fata  MOTOZ  -  110/80-19 TRACTIONATOR GPS 59T TL 

 
MOTOZ TRACTIONATOR 10% ROAD - 90% OFF-ROAD MOTOZ TRACTIONATOR este esența agresivității în lumea anvelopelor off-road, prezentându-se drept cea mai extremă propunere din oferta MOTOZ.
Aceasta este o propunere ideală atât pentru deșert, cât și pentru expedițiile pe distanțe lungi, care creează o combinație unică de dinamică a curselor și fiabilitate în timpul escapadelor pe termen lung. AVANTAJELE TRACTIONATORULUI MOTOZ : - tracțiune agresivă - MOTOZ TRACTIONATOR se descurcă excelent în toate condițiile meteorologice, chiar și în cele extreme. - performanta excelenta - anvelopa MOTOZ se caracterizeaza prin performante ridicate atat pe sosea cat si pe off-road, ceea ce o face o alegere universala pentru pasionatii de aventura. - design dovedit - anvelopa a fost supusă unor teste riguroase, asigurând nu numai performanță în raliuri off-road, ci și durabilitate în condiții dificile. - benzi de rulare cu autocurățare - modelul unic al benzii de rulare oferă predictibilitate și tracțiune excelente, asigurând o livrare fiabilă a puterii pe orice teren. - compus hibrid - compusul anvelopei MOTOZ TRACTIONATOR cu adaos de silice oferă o aderență optimă pe noroi și zăpadă, făcându-l potrivit pentru o varietate de condiții. - universalitate - anvelopa MOTOZ TRACTIONATOR va face față diverselor provocări off-road, perfecte atât pentru condiții de deșert, cât și pentru pădure. MOTOZ TRACTIONATOR nu este doar o anvelopă.
Este cheia descoperirii limitelor aventurii off-road, oferind nu numai performanță fără compromisuri, ci și fiabilitate pe orice traseu.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse